Vandrat runt

När sambon med bror åkt så fortsatte jag att städa kylskåpet, ringde pappa för att bjuda på fika men då var han i grannhuset hos mormor så jag gick dit och fikade. Melvin sov hemma hos oss. När jag fikat klart gick jag för att kolla till Melvin och då vaknade han precis. Det är bara 20m till mormor så jag lämnade honom inte och gick långt bort. Vi satt hos mormor en stund till men sen gick vi hem och Melvin fick lunch.

Efter matning så gick vi hem till min pappa, hämtade en förtältsmatta som jag lagt ut på framsidan (plattorna). Är enklare med den, då kan jag torka och dammsuga den. När man sopar plattorna så hänger så mycket jord med upp då det är stora springor där. Skurade mattan men eftersom det började regna så lär det nog ta ett tag innan den är torr så jag kan dammsuga upp de små björkfröna som fanns på den.

Hann även med en sväng hos min faster, såg att Melvins nyaste syssling Kasper var där så vi bjöd in oss själva för att kika på honom. Han har blivit så stor sen jag såg honom sist. Både lång och knubbigare. Tycker han är väldig lik min “farbror”. Stannade på fika och satt där säkert 1.5 timme. Nu har vi varit hemma kanske en halvtimme och Melvin som var trött har somnat i sulkyn.

Själv tänkte jag äta lite snarr och läsa bloggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.