Trädgårdsinköp

Morgonen började 8.30 med att jag gick upp och gjorde välling till Melvin. Sen åt han frukost och jag tog en kaffe utomhus. Var lite kyligt men solen sprack igenom. När mormor kom förbi så följde vi med henne på promenad runt Långbro. Vi avslutade med fika hos mig.

Sen pratade jag med mamma och då bestämde vi att vi skulle ta deras bil och åka till Bauhaus så det gjorde vi och där köpte jag 2 staketlängder med tillbehör så nu kan vi göra vårt sista projekt här på framsidan. På väg hem så blev det lunchdags för Melvin så vi stannade till på Hovsjö Café där Melvin fick lunch och jag tog en våffla. Erika jobbade där så vi pratade lite med henne. Sen åkte vi hem och jag packade ur allting, därefter en tur till Gnesta för att hämta bokpaket samt att mamma skulle göra några ärenden.

Nu är vi äntligen hemma igen och jag har gjort ordning köttfärssås tills ikväll. Nicke jobbar över lite och det är skönt om det går fort med mat när han kommer hem. Melvin har hållit koll på mig när jag lagat mat samt stängt och öppnat skåpluckor, det var tydligen väldigt roligt. Nu fick jag syn på att han hittat en pocketbok och stod och bläddrade i den, han bläddrade inte en sida i taget utan gjorde kanske 100 sidor som sen bläddrades snabbt, mycket fascinerande.

Nu skall jag ta det lugnt en stund, huvudvärken har inte försvunnit än, nu har jag haft den sen igår morse. Suck.

One thought on “Trädgårdsinköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.