VARNING

Varning för www.livsprognos.se  kom in där via en vanlig hemsida (fick för mig det var allt om barn) och fyllde glatt i personnr och klickade mig in på testet…. när jag gjort det så hade jag fått mail om att det kostar 199kr…. Fan vad arg jag blev, skickade ett irriterat och argt mail till deras kundtjänst men lär säkert inte få något svar.

Det sura är att när jag googlar så har ju just en av mina favoritbloggar skrivit om det men utan att länka. Typiskt att jag inte reagerade.

3 thoughts on “VARNING

  1. Hej Anna.
    Ang. det här med livsprognos. Jag har nog aldrig känt mig så lättlurad någonsin. Men jag mailade i alla fall och hotade dem med polisanmälan om de inte drog tillbaka fakturan. Fick därefter inget svar. Kontaktade därför konsumentverket. De kollade upp Livsprognos men hörde senare av sig att det i nuläget bara var att betala fakturan eftersom att de, till skillnad mot förut, lämnar ut prisuppgift på hemsidan (mycket finstilt så klart :().
    Det slutade med att jag betalade och jag ser det som en riktig läxa för min egen del. Ja lär aldrig lämna ut personnummret igen.

    Hoppas du slipper betala! Håller tummarna.

    Kram från Hilda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.