Lämna sitt barn

<————- GLÖM INTE TÄVLINGEN

Ikväll när Melvin lagt sig så pep jag iväg i 10 minuter och tog in post, vattnade och matade katten hos några i vårt kvarter. Jag kände mig väldigt stressad över att ha lämnat Melvin men var bara tvungen att fixa det här. Nicke var inte hemma så Melvin var helt solokvist.

När jag kom hem så var Melvin vaken (han var nog det när jag smet iväg också) men han låg och pillrade lite med en bok och var hur lugn som helst. Ändå, ångest i mammahjärtat.

Nu sitter jag här med lite lösviktsgodis (redan tröttnat på de olika sorterna) och läser bloggar och kikar på tv. Får se när Nicke kommer hem, hoppas det inte blir sent inatt bara. Gillar inte att vara själv även om jag börjar vänja mig.

Just ja, glömde ju säga vilken “kändis” jag såg igår. Jag gick förbi en inspelning i parken innan Medborgarplatsen (mot Södra station) och där stod Anna Skipper, ni vet hon från “Du är vad du äter”. Jag pinnade på rätt fort så jag hann ur bild, tänk om hon hade sett mig, då hade hon väl sett ett praktexemplar att ha med i programmet *s*

 

5 thoughts on “Lämna sitt barn

  1. Jag brukar få “ångest” bara av att lämna huset för att kasta soporna..vilket tar cirkus 21sekunder..fast att jag vet att lilleman sover lugnt o stilla i sin säng! Men men..är man mamma så är man 😉

    Trevlig helg!

  2. nu ska det vara ändrat haha, tack.

    Ser inte vart du skrivit om tävlingen.. ? hm. Skicka gärna Länken så jag ser 🙂

    trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.