Vansbro

Idag har vi varit i Vansbro, tog ungefär 4 timmar upp och vi åkte vid 6-tiden imorse. När vi kom upp började det regna men det gick som tur var över fort. Vi var och hämtade killarnas startkit och sen gick vi och kollade starten. Var ungefär 20 grader i första delen och 17.5 grad i sista delen.

Medan killarna gjorde sig i ordning för start så gick jag och Melvin runt lite på “stan”, vi tog en fika på ett mysigt fik. Tror det heter Vansbro konditori. Billigt var det. Bulle, kaffe och 33cl läsk för 40kr. Sen promenerade vi ner till målet. Lagom när jag kom ner såg jag att Nickes kompis gått i mål och jag mötte även honom lite senare. Vi satte oss och väntade på Nicke som dök upp ca 30 min senare. Kul att båda killarna klarade loppet. Det jobbigaste hade tydligen varit att det var så mycket folk så man fick trängas.

Melvin har haft det lite jobbigt idag, först 4 timmar i bil, sen satt han i vagnen hela dagen när vi var i Vansbro, lagom när vi kom till en park där jag tänkt att han skulle krypa omkring så somnade han. Sen vaknade han lagom när Nicke kom i mål och då var det ju dags att åka hem.

Vi kom hem strax efter kl 21 och nu har vi just lagt Melvin, han lever rövare i sin säng just nu, skuttar och leker med sakerna. Så fort han somnat tänker jag gå och lägga mig.

Här är 2 bilder från dagen


Killarna är på väg till starten. Supersnygga badmössor 🙂


Nicke med sin medalj

2 thoughts on “Vansbro

  1. AnnaSv: Tycker också han var riktigt duktig, men han sa att det inte var så jobbigt. Dagen var bra men jobbigt att vara på resande fot mest hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.