Tävla om solglasögon

Idag startar en ny tävling i samarbete med www.solbrillor.se , jag lottar ut 2 par solglasögon. Så 2 blir glada vinnare.

Jag har själv försökt vinna ett antal solglasögon men inte haft turen på min sida. Nu har jag istället fått chansen att glädja några av er istället. Det finns hur mycket fina glasögon som helst. Vill man inte lägga flera tusen kronor på solglasögon så finns här jättefina solglasögon.

För att vara med och tävla ska ni:

1. Gå in på www.solbrillor.se hitta de glasögon ni vill vinna och ange ordernumret i en kommentar till mig, finns det olika färger så skriv även vilken färg ni vill ha

2. För att få en extrachans att vinna så ska ni länka till min blogg och solbrillor.se, kopiera texten nedan och lägg in på er blogg.

Jag är med och tävlar om ett valfritt par solglasögon från www.solbrillor.se  , för att vara med och tävla så ska ni gå in hos En Mölnbobos Liv. Alla kan vara med och tävla då det räcker med en kommentar för att få en vinstchans. Länkar man får man ytterligare en chans att vinna. Tävlingen avslutas 3 augusti.

Ni får gärna låna följande bild

30 thoughts on “Tävla om solglasögon

 1. hej! undrar hur du gör när du lägger upp tävlingar, har du inlägget överst för att alla ska se och kommenterar du runt för att andra ska gå med, eller hur gör du liksom ? jag är rätt ny på sånt här men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga , för man vill ju inte bara skriva ett inlägg på 2 veckor liksom :P..

 2. Dessa skulle jag vilja vinna (1170 white/grfade 129:-)
  *Hoppas turen är med sig*

  Kram Malin

 3. Nämen.. missat din tävling 😮

  Självklart vill jag oxå vara med.!! Har länkat till tävlingen 😉

  Jag vill vinna nr 1125 (färg: palepurp)

  Håller alla mina tummar och tår att jag kanske vinner nån gång..!!! 😮

 4. Vi vill pausa från blöjor, tvätt och spis – vara mig själv bakom ett par sol brillor

 5. Jag hoppas på att vinna artikelnr 2065 svarta.
  Har varit med i många tävlingar om solglasögonen, kanske kanske är det min tur denna gång!!

  För övrigt får jag GRATULERA DEJ,…DU VANN ju ett par glasögon!! Du är verkligen född under en turstjärna!

 6. de jag gillade bäst var: 1125 i färgen ambfade/palepurp,
  håller mina tummar.

 7. Bakom mina solglasögon kan jag va´mig själv….

  Jag skulle vilja var mig själv bakom 1172

  ha ´en bra dag!

 8. Hej!

  Gör väl ett försök då, man
  vinner ju i regel aldrig.
  Svarta solglasögon i modell
  1180 skulle jag vilja ha.

  Ha det gott!

 9. Hej!

  Solglasögonen i stil med Cavalli
  nr: 1180, tycker jag ser jättefina
  ut. Så om jag har turen återstår
  att se……..

  Ha det gott!

 10. 1172 vita vill jag ha, de är såå snygga ! har försökt vinna dem två gånger förut men misslyckats 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.