Trysil 20 juli

Uppresan startade med att vi gick upp vid 6-tiden, vi packade det sista och lastade in i bilen. Det blev helt fullt. Vi kom iväg vid 7.15 och det blev 3 stopp under resans gång. Första stoppet (bortsett tankning i Enköping) var fika i Avesta vid Dalahästen, sen stannade vi i Vansbro för att fika och sen blev sista stopp Sälen där vi handlade och åt middag.

 

Vi var framme vid Trysil efter 17 eller om klockan närmade sig 18. Vi gick till Trysilsenteret och där fick vi ringa på en klocka då det var stängt. Kom en vakt som skulle dela ut nycklarna. Konstigt nog så hade de inte fått någon bokning i vårt namn men efter mer än 30 minuter så fick vi äntligen nycklarna.

 

Uppe i stugan så blev det uppackning och sen fika och bulle. Vi kikade lite på tv och jag läste lite men sen så gick jag och lade mig.

 

Melvin hade lite problem att somna då det var ny säng och nytt ställe men under tiden jag och Nicke var nere i centrum så hade han somnat. Han vaknade dessvärre till vid 1.25 och var sen lite ledsen och ville inte sova men vid 2.05 så ramlade han ner i ett hörn och somnade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.