26 juli, hemresan från Trysil

Imorse gick vi upp vid 8-tiden, gjorde lite frukost och städade av det sista. Melvin sov rätt länge så han fick inte sin frukost förrän vid 8.30. Vi kom iväg från stugan vid 9.40 och lämnade snabbt in nycklarna. Vi valde att åka vägen mot Karlstad men sen på vägen så hittade Nicke en genväg. Jag körde de första 30 milen och sen tog Nicke över. Blev några stopp även idag. Först vid gränsen där vi köpte lite dricka och kikade lite i en affär. Sen stannade vi för lunch i Ekshärad. Åt på ett värdshus där, helt okej mat. Nicke och hans familj hade varit där på semester så det var lite kul för dem att se hur det såg ut nu. Sen åkte vi ända till Örebro där vi fikade och tog macka. Blev ytterligare ett snabbstopp för att byta blöja men sen bar det av raka vägen till Södertälje där vi tankade, sen ner till Trosa för att lämna svärmor och sen hem.

Packade ur bilen och väskorna, gjorde ordning Melvin och sen gick vi till mina föräldrar och fikade. Melvin var helt tokig då han suttit i bilen hela dagen. Trots att han bara sovit en gång idag så höll han igång bra i gåstolen, sprang som en tok. Sötis.

Nu har jag just tvättat 2 maskiner och skall hänga den sista, skönt att få sånt gjort. Den här maskinen skall jag dock hänga inomhus, vill inte gå ut då knotten äter upp mig.

Ska kolla mail nu och sen blir det sängen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.