Formel1

När jag piggnat till på eftermiddagen och Melvin vaknat efter sin eftermiddagslur så blev det middag för honom och sen gick vi till min mamma och pappa. Väl där så var även min lillebror där, var en vecka sen vi sågs sist. Han och pappa höll på att fälla delar av det stora sälgträdet de har på tomten.

Melvin tyckte det var jättespännande när de sågade och bar grenar så han ville hela tiden vara med uppe på gräsmattan. Jag och mamma satt och fikade lite och kollade på de hårt arbetande killarna 🙂

När vi fikat en stund så visade mamma vad de köpt till barnbarnen, i första hand är det till Oliwer men sen när Melvin blir större får han nog ännu mer glädje av den än idag.

Lite senare så blev det även ett dopp i poolen för Melvin, men det tyckte han inte om idag, kanske var det för kallt eller så var han inte sugen. Fast efteråt hade han och mormor mysigt.

Vi stannade kvar ganska länge för Melvins gudmor Karin kom till mina föräldrar efter hon slutat arbeta. Hon och Johan skulle äta där så vi satt kvar under middagen och pratade samt smakade lite av maten. Sen när vi ätit så var klockan redan efter 20 så då gick vi hem och gjorde välling till Melvin. Han somnade omgående, var nog helt slut.

6 thoughts on “Formel1

  1. jo :/
    varit ledsen och så förbannad idag.
    brukar inte skriva såna saker som händer mej.
    men idag kändes det som de behövdes.

    tack för du länkade.
    större chans att vinna då 🙂

    kramar

  2. Kul du ville vara med o tävla .
    ska ändra ingelita länken
    Om du vill vinna så är det jätte snällt om du tipsar om tävlingen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.