Vår dag

Gick upp vid 8.30 imorse och hade lite lätt huvudvärk, det försvann som tur var när jag fick en dusch och frukost. Vi åt ute på baksidan för där var det svalt och skönt. Melvin åt som vanligt smörgås med oss. Vi bestämde oss för att åka in till Södertälje men först skulle Nicke fixa med masa tråkiga saker så då gick jag och Melvin hem till mina föräldrar. Min lillebror och hans son skulle dit och Melvin tycker så mycket om Oliwer. Vi var där i några timmar innan Nicke kom och hämtade oss.

Killarna (Oliwer 4 år och Melvin) lekte med formel1 bilen och så åt de massa vinbär. Melvin verkar gilla dem.

Väl i Södertälje så gick jag till Lindex och hämtade paketet som kommit, passade på att lämna tillbaka 2(!) skjortor som jag köpt till Melvin, jag har ju köpt en sån i större storlek jättebilligt i Norge. Det andra behöll jag dock för att pröva hemma. Träffade Nathalie och Vincent på Lindex, var länge sen vi tog en fika. Hoppas vi hinner ses något även när vi blir upptagna mammor till hösten.

Lunch intogs på Ragnhildcafét, blev en tacotallrik till mig och Nicke tog carbonara. Sen delade vi på oss så jag gick själv in på Lindex och shoppade loss lite. Möttes sedan upp för att åka hem. Var en sväng till Gnesta och handlade också.

Väl hemma så satte vi oss på framsidan och fikade och då fick Melvin för sig att han skulle kratta lite. Nicke tog kortet på honom.

Sen var vi ytterligare en sväng hos mina föräldrar för Nicke var ute och sprang. Vi fikade lite innan vi gick hem. Satt ute en stund till men sen gick vi in. Melvin lyckades med konststycket att ramla ner från fotpallen så det blev tårar och en bula. Vi läste lite i hans bok “De 100 första orden”, det var roligt. Vi övade på olika djur och saker.

Tror unge Herrn har fler tänder på G, skulle ta ett kort på honom men man ser mest bara massa dreggel 🙂

Melvin kom i säng vid 19.30 och var då supertrött. Tror han somnade rätt omgående. Nu ska vi äta lite kokt korv och Nicke ska kika på fotboll. Själv kommer jag blogga lite till.

Melvins kläder på bild 1: Tröja Lindex, byxor är ett par gamla avklippta leggings.

Melvins kläder på bild 2: Fem myror dress från Lindex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.