Undrar

om vi ska göra något idag. Nicke ville hitta på något men vi kom inte på något roligt. Satt och kikade lite på Hågelby, kanske skulle åka dit? Såg fint ut, vet att jag varit där på avskedslunch en gång med mitt gamla jobb. Kan vara mysigt att åka och fika och de har stora gräsytor så Melvin kan krypa och leka.

Morgonen började vid 8.45, jag hörde Melvin vid 8.30 men var tvungen att mjuka upp mig lite innan jag klev upp. Det är märkligt men förut kunde jag höra Melvin vid 6 men han leker bara då och är väldigt tyst, sen somnade vi om. Nu för tiden hör jag honom inte alls förrän han vaknar och det är oftast kring 8.30. Kanske är han en sjusovare eller så beror det på värmen.

Tror han har tand nr 9 på G, tyckte jag såg något litet i munnen. Svårt att se bara för det är ju inte så att man öppnar munnen frivilligt för sin kära mor 🙂

One thought on “Undrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.