Kvällen och Turkiettips

Ikväll så gick jag och Melvin över till mina föräldrar (för 2:a gången) då mammas kompis J var där. Hon hade köpt en jättefin present till Melvin, har ingen bild på den men det var två klossar med massa djur, när man parade ihop rätt framdel med rätt bakdel så lät det som ex en katt m.m  Coola. Tack snälla J.

När vi kom hem därifrån blev det nya POP pyjamasen på (den var jättestor på honom men mysig) och välling och sen sängen. Fast Melvin var supertrött så måste han bara ställa sig upp. När jag kikade till honom 10 minuter efter nattning så låg han som vanligt med huvudet i fotändan och snarkade *s*. Gullis.

Blev middag efter det, jag åt tacos och Nicke gjorde hamburgare. Kvällen har sedan tillbringats framför fotboll och dator.

Vill även tipsa om ett bolag som specialiserat sig på Turkiet resor, www.turkietresor.se våra grannar har åkt med dem och de var supernöjda. Dessutom är de billiga (det jag jämfört). Jag är sugen på att boka en resa till oktober men jag vet inte om vi har pengarna.. suck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.