Kom med solsken

Vid 10-tiden kom Camilla och Lowisa hit, lagom när de kom så kom solen. Vi fikade lite och pratade och sen var det dags att åka till fotbollsplanen och kika på fotboll. Vi var väl inte helt inne i matchen utan satt mest och snackade. Melvin kröp omkring en stund men sen kom så mycket getingar att jag tyckte det var bättre att han fick lägga sig i vagnen med insektsnätet över. Där somnade han.

Vi drack kaffe och åt korv och sen bestämde vi oss för att promenera hem. När vi gick stod det 3-3 i matchen men sen hade Trosa gjort ett mål så de vann återigen.

Väl hemma så blev det fika med fikabröd och mer prat. Vi har bestämt att vi ska åka en hotellweekend och umgås med Camilla. Först var vi sugna på att åka till Köpenhamn men det blir ganska så dyrt så vi tar en weekend nånstans i Sverige istället (Norrköping ev).

Sen när Camilla och Lowisa skulle åka hem så började det regna så de sprang till bilen. Melvin som åt en korv på IP och sen vägrade äta gröten fick leka en stund och sen gav jag honom mat. Först fick han fil med lite drottningsylt i och när det slank ner så gjorde jag lite gröt och hällde sen filen över, det var smarrigt för då åt han massor. Nu har han sovit ett tag och vi ska börja göra oss i ordning för middag. Vi har bokat bord på Meduza som är en grekisk restaurang i Södertälje.

TACK C och L för en trevlig dag.

Glöm inte tävlingen om örhängena, alla kan vara med. Se länk i vänsterkolumnen.

3 thoughts on “Kom med solsken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.