Nyköping

Melvin somnade som tur var igår efter att han fått vara uppe en stund. Imorse hörde jag honom när Nicke gick upp men sen somnade jag om. Vaknade vid 8.50 och gick upp, Melvin sov som en stock. Gick upp och hämtade honom vid 9.20. Vi busade härnere och han var ute på framsidan och donade lite. Strax innan 11 fick han lägga sig för att sova en stund och sen vaknade han vid 11.45 när vi skulle åka till min morfar som idag fyller år. Vi hämtade upp mamma på vägen och sen bar det av mot Nyköping.

Eftermiddagen spenderades hos morfar och O och även min morbror kom förbi. Vi fikade och åt god chokladtårta. Melvin var överallt hela tiden så det blev inte mycket ro för mig inte. Tänk vad skönt man har det när man är hemma, vi har inget som är värdefullt eller som kan gå sönder på hans höjd så hemma kan han härja fritt. Vi åkte från min morfar vid 16 tiden och på vägen hem stannade vi till på Statoil i Gnesta och hämtade alla böcker jag beställt.

Väl hemma så släppte jag av mamma och så mötte pappa upp oss med en supercool platskakburk i form av en kossa som dessutom muar när man öppnar locket. Hur cool som helst. Den fick Melvin från sin gudmor, hon skulle egentligen kasta den men då bad jag henne spara den till honom. Tänkte han kunde ha lite klossar i den.

Nu har vi precis ätit middag och jag tänkte varva ner i soffan en stund. Sen blir det bad av Melvin och sen är det sovdags för honom.

3 thoughts on “Nyköping

  1. Grattis!! Du har vunnit en gratis fotografering el en förstoring på valfri bild på min blogg.

    Maila mig på annelie.malmgren@hotmail.com
    Jag behöver;
    Vilket pris du valt, (samt länk/namn till bilden om du valt förstoring)
    Och namn och adress 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.