BVC besök

Idag har vi varit på BVC besök och Melvins vikt var 9130 gram, längd 72.5 cm och huvudmåttet var 45cm.

Han ligger på sin kurva vilken är -2 mot normalkurvan. Men hon tyckte han såg så fin ut. Pigg alert och gick litegrann så hon fick se.

Passade på att boka in tid till mig själv också, ska dit på måndag och ta blodtryck, blodvärde och även kolla blodsockret. Blodvärdet och blodsockret har jag inte haft problem med men vill gärna kolla upp ändå. Blodtrycket gick ju mot det högre i slutet på graviditeten och strax efter så det skulle jag egentligen hållit koll på. Får hoppas det är okej, vill inte börja medicinera.

När vi varit på BVC så lunchade vi hos mamma, blev fil och smörgås till Melvin och fil, macka och 1 ägg till mig. Känner mig lite sliten idag, lite lätt huvudvärk och det är kvavt som bara den ute.

Melvin sover nu, han somnade vid 13-tiden så jag hoppas han sover ut ordentligt nu, i vanliga fall så sover han ju vid 10.30 ungefär så det blev lite sent för honom idag.

Nu skall jag fnula på en liten enkel hemsida, orkar inte riktigt med den stora jag har, är så mycket där som itne är så intressant men som kräver mycket arbete om jag ska ta bort det och uppdatera andra sidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.