Besökt mitt arbete

Idag har jag och Melvin varit och hälsat på i Farsta på mitt jobb. Vi åt lunch med tjejerna (nästan alla killar var på möte), blev en farsta strands macka. Sen så fick jag hjälpa min vikarie lite med att maila vårt supportteam angående ett problem, jag passade även på att fixa nya lösenord så nu är det bara att börja jobba när jag kommer tillbaka.

På vägen hem så hämtade vi upp Nicke och nu ligger Nicke utslagen på golvet, Melvin håller på och klättrar från sin fotölj och upp i växasängen och jag ska blogga dagens publicerade familjedagbok efter det här. Ska även läsa igenom krönikan på alltombarn som jag inte hunnit läsa.

2min senare

Var tvungen att läsa krönikan på direkten, den handlar om att låta barnen ha på sig vad barnen vill ha. Jag tror nog att jag är lite som hon som skrivit krönikan. Kanske att gränsen går vid klänning men vad gäller färger så köper jag alla färger till Melvin. Han har flera olika rosa kläder, både tröjor, byxor och dressar. Men hon har rätt i att det är vi som uppfostrar våra barn till att rosa är konstigt på killar som gör att de som har rosa blir betraktade som “udda”.

4 thoughts on “Besökt mitt arbete

  1. Räkade surfa in på din sida från en länk hos Storstadspojken. Vad jag nu egentligen gjorde på hans sida kan jag inte förklara, men hur som helst…

    Blev ju lite glad att hitta en Mölnbobloggare. Även om jag inte själv är i Mölnbo för resten av mitt liv tycker jag ändå mycket om platsen och ska bo här nåt år till.

    När jag dessutom såg att Du, liksom jag, jobbar i Farsta blev jag ju bara tvungen att kommentera sammanträffandet.
    Vi kan inte vara många här i Mölnbo som jobbar i Farsta?

    Ha en fin dag!
    Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.