Klätterapan

Melvin är helt galen, han klättrar och donar och att klättra upp i växasängen är nya favoriten, det är fönstret som lockar honom. Morgonklädsel bestod av Pampersblöja och linne från Lindex (fem myror….)

Hans andra sak som han börjat uppskatta är att öppna alla skåp så här måste införskaffas skåpspärrar. Outfiten består av bruna manchesterbyxor från Lindex och tröja från Snoffs.

Efter att han klättrat upp i fönstret, tagit sig upp i fönstret och ramlat baklänges ner i sängen (slog sig inte) så insåg jag att det inte gick att ha sängen sådär. Blev lite omflytt men vad gör han då, jo klättrar upp och ställer sig på armstödet på fotöljen. Pust, man blir helt slut.

17 thoughts on “Klätterapan

  1. visste väl att jag kunde lita på dig, du gör allt rätt o bra, vilket jag har upplevt live. Kramis till er alla Babs

  2. Babs: Han sover i spjälsäng men jag hade hoppats att han kunde sova i växasängen bredvid mig (jag sitter alltid i vardagsrummet) men det funkar uppenbarligen inte.

  3. halloj, sängen är jättefin men livsfarlig tycker jag, han är för liten för en sådan säng, du borde ha en spjälsäng, han har ju ramlat en gång, tror att det blir flera gånger. Tänker på snuttens bästa, han är fortfarande liten. Kramis boppa

  4. Inatt avslutas min tävling. Se nu till att samla ihop så många lotter du bara kan och lycka till i tvälingen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.