Premiär

Kändes lite jobbigt att behöva ställa klockan till imorse. Jag vaknade precis innan den ringde så jag gick upp 7.45 (iofs inte så stor skillnad mot i vanliga fall). Nicke gick upp och duschade och jag packade väskorna och gjorde välling. Sen fick Melvin komma upp och äta och därefter gjordes han i ordning och så åkte vi till Safiren i Vagnhärad för höstens premiärdopp. Nu är det babysim4 som gäller.

Vi var först på plats men sen kom både Axel, Reid och Julia vilka är de som jag har fått bäst kontakt med. Reid och Melvin kröp omkring och “pratade” med varandra. När jag skulle duscha så kröp Melvin ut till Nicke som stod och väntade på oss utanför våra duschrum, direkt efter kröp Reid. Sen när jag kom ut så lyckades Melvin fiffla upp dörren till själva badhuset och det såg så kul ut när först han och sedan Reid kröp ut efter varandra.

Själva badandet gick bra, inte alls jobbigt som jag trodde. Men det är klart det är skillnad på pool med 34 gradigt vatten mot mina föräldrars pool. Halvtimmen gick fort och efter det blev det snabbdusch av Melvin och sen tog Nicke honom. Jag pratade lite med de andra mammorna innan vi åkte hem.

Nu har Melvin somnat i vagnen och vi har ätit lite lätt lunch. Blir OS för Nicke och jag ska läsa lite bloggar.

One thought on “Premiär

  1. Åh, vad härligt det låter med babysim! Ser fram emot att vi kan göra det framåt vårkanten. Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.