Trevlig dag

Vaknade vid 7.30 av att Melvin lekte, låg och drog mig lite men vid 7.50 ville han gå upp. Vi gick upp och han fick välling och så lekte vi lite. Vid 10 kom Tina hit och vi fikade och pratade. Melvin lade sig vid 10.30 för lite förmiddagsvila men vid 11.20 så väckte vi honom lite fint för vi hade bestämt att åka till Trosa och kika på “Steget in”. Vi drog iväg och det här fyndade jag i Trosa.

En tavla, dock inte själva motivet jag ville åt utan ramen. Vet inte om den passar det jag tänkt rama in än men annars så får något annat hamna bakom denna. Fyndade även ytterligare en ram som inte var lika fin men den passar nog ett foto jag vill rama in.

Melvin fick en dinosaurie för 5kr, den gillade han skarpt.

Busfröt i Trosa är det 30% på utvalda plagg och jag fyndade denna. Märket är Snoffs.

Vi sprang även på familjen Andersson-Östblom som också skulle in på Steget in, vi slog följe till centrum och där gick vi till Busfröt medan de skulle uträtta lite ärenden. Efter att vi handlat klart gick jag, Tina och Melvin till Magnolia där vi åt sen lunch. Jag åt en supergod västerbottenpaj.

Väl hemma så har jag fixat middag så nu står kyckling och sås i ugnen och potatisen är skalad. Melvin gör något bus i hallen och Nicke är snart hemma.

 

8 thoughts on “Trevlig dag

  1. Ah, okej… vi gick i samma föräldragrupp som J och T, vår son föddes på deras sons beräknade födelsedatum och sen är J´s bror J (typiskt att dem har samma intitaler) en av min sambos bästa vänner.. Så då känner vi lite av samma folk lite så där på avstånd *skrattar*

  2. Ha ha. Det var en hiskelig tavla, tänkte jag när jag såg den, och förbryllades lite över din smak. 😉 Så det var glädjande att läsa att det bara är ramen du ska använda!

  3. Läste om ditt besök i Trosa och undrade bara, hur känner du familjen Andersson-Östblom? Lite nyfiken som jag är…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.