Stl 68

Jag skrev till “Saker som händer” och sa att jag skulle lägga ut en bild på Melvin i den Molobody jag budade hem. Saken är den att bodyn är i stl 68 och jag använder 74/80 till Melvin. Jag blev dock förvånad för den var inte alls för liten. Eller den är lite tight men inte för kort i grenen. Den fick bli hans pyjamas inatt.

Jag och mamma har varit i stan, vi besökte Helena på www.hippokids.se och hon skulle beställa hem en Lipfish mysoverall till mig så det ser jag fram emot. Vi shoppade även en tröja till mig på Lindex samt en munkjacka och en tröja till Melvin på H&M. Se bild längre ner.

Vi besökte även en loppis i Viksängen, tackar dig Cicki för tipset om den. Var hur mycket saker som helst, där fyndade jag en gunghäst för 45kr så den har min pappa skruvat ihop lite.

Här är tröjan från Lindex, bild lånad från www.lindex.se (webshoppen)

Och här är den munkjacka som Melvin fick (+en långärmad tröja i samma randiga men rött/blått)

6 thoughts on “Stl 68

  1. Hej!

    Jag heter Anders och jobbar som e-handelschef på Lindex. Roligt att du skriver om Lindex produkter!

    Visste du att Lindex länkar tillbaka till dig om du länkar rätt? Längst ned på varje produktsida finns en ruta med de blogginlägg som länkar till produktsidan. Besökare till Lindex hemsida kan alltså hitta till din blogg när du länkar till Lindex produkter.

    Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera. Följ guiden nedan noggrant:

    1. Skriv ett blogginlägg
    2. Gå in på den specifika produktsidan på Lindex.com, t.ex. http://www.lindex.com/se/Products/Product.aspx?prodid=1907142&id=7849&subid=9653&type=rel&color=457077&NewView=true och kopiera adressen. Obs! Använd inte förstasidans adress!
    3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
    4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
    5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Lindex.com!

    Tips! På alla prodkutsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten. På så sätt kan du både visa en bild på produkten och länka rätt så att du får synas på Lindex.com.

    Ha det bra
    Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.