Förvaring till barnleksaker

Jag skulle vilja ha en förvaringsmöbel till Melvins rum eller i första hand kanske den får stå i vårt utrymme under trappan (om nu Nicke köper en laptop och inte behöver sitt lilla databord). Typen av förvaring jag vill ha är en hylla med fyrkantiga hål och plats för korgar. Om man kikar på Ikea så har de en trappliknande hylla men då är det bara plastbackar till. Den förvaringen kostar 595kr (tror jag det var), sen kostar backarna 30kr/st (plast) och så måste man ha hyllplan.

 

9 thoughts on “Förvaring till barnleksaker

  1. På Ikea finns även Expedit hyllorna som är jättefina! De har lådor till fast de är lite plastiga.

    Finns även jättefina lådor på LekVira de säljer mest leksaker men hade även lite för barnrummet http://www.lekvira.se/?page=prod&prod=112 (längst ner på sidan) som man kan ha i. Jag köpte två av varje av den röda och rosa och det blev supergulligt. Kostar lite mer men jag tycker att de var lite roligare än Ikeas egna.

    Såg även en jättefin på Mio http://www.mio.se/templates/MioProdukt.aspx?id=3219&p=1, lite dyrare… Denna skulle jag köpt om jag inte redan hade köpt min expedit… De har även de lådor till denna med söta handtag man kan välja till.

    Lycka till 🙂
    /Marie

  2. Hej!

    Fin sida.

    Jag tipsar lite om mitt EQ koncept.

    Barnböcker som belyser EQ och Livskunskap och nu

    världens poppigaste mjukis.

    Ett designat mjukisdjur i form av ett popcorn!

    poppa gärna in!

  3. Vi har den där från ikea och den är kanon för barnen så lätt att dra ut och sätta in själva .Kan verkligen rekomendera den även fast den kostar lite

  4. Sofi: Tack för tipset. Vi hade faktiskt tänkt köpa en liten billybokhylla från början men jag trodde inte det fanns korgar till. Får kolla på dem nästa gång vi är på Ikea.

  5. Du skulle kunna köpa Billy-bokhyllan från IKEA och sätta in de där korgarna dom har som man kan köpa löst. Det blir väl inte EN möbel utan några ihopskruvade delar.. men det kan ju ändå bli snyggt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.