Höst

1 september – är det nu hösten skall komma? Tror inte den härliga värmen kommer tillbaka i alla fall.

Imorse gick vi upp vid 8-tiden och det blev välling som vanligt. Sen lek och bus men Melvin var inte riktigt på humör, försökte få tag i en kompis som har en dotter som är några månader yngre än Melvin men fick inget svar. Innan Melvin blev på riktigt dåligt humör hann jag även ringa försäkringskassan, de har gjort så dumt att om man vill prata med ett lokalkontor (för att boka tid) så lämnar den centrala FK (eller vilka som nu svarar) ett meddelande till Södertälje och sen ska de ringa upp, frågan är ju när de gör det.

Efter det blev det regnställ och stövlar på för Melvin, tänkte han skulle gå och hålla mig i handen men det ville han inte. Kröp iväg men då åkte stövlarna av så det slutade med att han fick sitta i vagnen och så gick vi bort till min mamma för att fika istället. Var väl där i ngn timme och då fick Melvin havregrynsgröt för första gången. Blev som en tidig lunch för honom.

Väl hemma så var det sovdags, han somnade direkt vid kanske 11.20 och sov i två timmar, hur skönt som heslt för mig. När han vaknade så fick han en smörgås samt korvbitar (från ändarna på falukorven) så det blev som lite mellis innan middagen som han lär få vid 16-17 tiden beroende på när han verkar hungrig. Vore bra om han klarar sig till 17 för då kan han få samma mat som oss, har nämligen förberett potatis (för potatismos) och gjort ordning ugnsfalu.

Nu sitter Melvin och leker med sina leksaker så jag hoppas han håller sig på gott humör en stund. Han blir så arg när det inte går hans väg, eller som när han inte får upp skåpdörrarna längre *s*, vi satte ju spärrar på dem igår. Sen såg jag även att 2 tänder har spruckit/börjar spricka igenom (tand 9+10), kanske påverkar det hans humör också.

3 thoughts on “Höst

  1. Det kan det säkert göra; det kan inte vara lätt att få tänder. Tänker på ens egna visdomständer som kan göra ont som f*n…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.