Loppmarknad

Barnbasaren var helt sanslös, det var jättelång kö in i byggnaden och väl därinne var det hur mycket folk som helst. Gick inte att ta med vagnen (eller det gick men var meningslöst). Jag bar Melvin och så försökte vi scanna av det hela så fort som möjligt. Jag köpte en blå overall i stl 80 till Melvin som duger som extraoverall, den kostade 50kr. Jag var mest på jakt efter leksaker men det var ganska dåligt med sånt för större barn eller så hade det redan gått åt.

Efter barnbasaren så åkte vi till mina föräldrar och åt lite tidig lunch, Melvin åt ägg, havregrynsgröt, smörgås och ost. Sen lämnade jag honom hemma hos Nicke och så åkte jag och mamma till loppmarknaden i Vårberg, inget att rekommendera, mest bara massa skit. Jag köpte dock Mia Törnblom – Så dumt inbunden för 25kr. Mamma köpte tyg. På väg hem slank vi in på K-rauta och mamma köpte flyttkartonger och sen bar det av hem. Vid V.A.G i Södertälje så hade en bil voltat av vägen men 3 bilar hade redan stannat, föraren hade nog fått vattenplaning, läskigt, bilen låg ganska långt från motorvägen och på taket. Hoppas de klarade sig.

Nu hemma med familjen igen, Melvin har fått testa kritor som jag köpte men han förstod inte alls grejen så det får vi spara till senare. Sen öppnade vi hans nya leksak till badet, det är 4 sälar i badringar och tydligen skall de flyta omkring och när man knackar dem på huvudet kommer olika toner, får testa dem vid nästa bad.

Nu skall jag ordna lite med en tävling.

2 thoughts on “Loppmarknad

  1. Kajsa: Jag tyckte inte det fanns så mycket kul, det var nog så att vissa som hyr på långtid de driver ju företag så det var inte direkt billigt och i vissa bås var det bara inkastat fler ton grejor. Såg ut som när de kom hem till samlare i Rent Hus *s*, sen låg det i något som man fick för sig var ett gammalt garage… inte så trevligt. Dålig luft och stank svett när vi var där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.