Jag kan flyga, jag är inte rädd

Idag var vi en sväng in till Södertälje, åkte upp till Weda för Nicke skulle på Jober Max och kolla efter promenadskor. Han köpte inga men hittade några fina som han nog ska köpa senare. Jag hittade små tumvantar till Melvin för 15kr samt ett fleeceställ för 100kr så det blev mina inköp. Vi var även på leksaksaffären och kollade på en spis till Melvin. Babyland fick sig också ett besök och där köpte jag en ny nappflaska som han får vällingen i, blev en 300ml Nuk som dessutom var bredare upptill än de vi har nu.

Vi tog även en fika på deras café och när vi fikat klart fick Melvin åka flygplan, det tyckte han var roligt men mest kul var att det lyste en lampa där.

Väl hemma så blev det lite dammsugning och diskning, Melvin åt middag, Nicke stack ut och sprang, Melvin fick bada badkar och sen har vi lekt i hans rum och härnere. Känns som en bra sista dag med Melvin.

Än har jag ingen ångest för jobbet imorgon men det lär väl komma i veckan när jag inser att jag ska jobba i 32 år till *s*. Blir väl till att hoppas på fler barn så man får vara hemma igen *skojar*

Snart är det sovdags för plutten, ska fixa hans välling här om en halvtimme och sen hoppas jag han sover bra och slipper drömma så mycket. Middag för oss skulle ha blivit korv stroganoff men jag tror Nicke var pizzasugen så han får väl åka och hämta det, jag lär väl ta min specialare som innehåller

*skinka*räkor*paprika*lök*fårost*pepperoni*färska tomater* smarrigt. Blir till att äta lunch ute för mig imorgon då jag inte får ngn matlåda.

4 thoughts on “Jag kan flyga, jag är inte rädd

  1. tyvärr så är det misterbling som bestämmer tävlingsreglerna, så det är 5 inlägg som gäller, det som är bra för de som är med är att det kommer vara himla lågt tävlingsdeltagande, bara 1 person med än så länge.

  2. Ja, det är väl bara 35 år kvar för mig att jobba, just fast vänta nu, ett år går bort till lillen ju.. Ha, ha. Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.