Halva veckan

Nu har halva veckan gått, skönt. Vi har det ganska lugnt på jobbet men det är rätt skönt att få en lugn start. Idag har vi börjat flytta över alla kartonger med arkiverade fakturor till en pall som sen skall upp på en lagerhylla, de har stått där sen innan jag gick på mammaledighet så det är skönt att bli av med dem.

Jag har även rensat massor med fakturor dvs kastat dem då det fanns massa pärmar som var över 10 år gamla. Nu är det bara mer arkivering och sen så skall det organiseras om i arkivet.

Idag hade Melvin och Nicke varit hos Farmor Laila, tydligen hade Melvin gått omkring ute på hennes gräsmatta, han har ju inte velat göra det så det var roligt att han vågade sig på det nu. Iofs är han så stadig nu så det är inga problem att gå, han känner sig nog mycket säkrare.

Melvin har just gått och lagt sig, hinner träffa honom drygt en timme på kvällen om jag lyckas vara tidigt på jobbet… det är lite skönare när jag har bilen får då kan jag åka när som utan att tänka på tåganslutningar. Idag hade jag tur för jag träffade en granne som hade bilen i Östertälje så idag fick jag åka bil hem.

Ikväll blir det Top Model och samvaro med sambon.

Just ja, får inte glömma att jag ska gå upp supertidigt imorgon, måste gå tidigare från jobbet då jag ska på bio med några fd jobbarkompisar. Vi ska gå och se Mamma Mia, blir kanske inget bloggande imorgon.

2 thoughts on “Halva veckan

  1. Ja, d är en stor omställning att börja jobba igen!! Men jag tyckte oxå om att få tillbaka lite rutiner… Jag jobbar ju en del skift och jag hatar då jag jobbar så jag inte ens träffar Amanda innan hon lagt sig.. Blää.. men men.. förhoppningsvis så ska mitt företag dra in massa pengar så jag kan säga upp mig, hehe 😉 Premiär nästa vecka, om leveranserna kommer i tid!! *weee*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.