Fullbokat

Gårdagen var verkligen fullbokad. Jag och Melvin gick upp vid 8 och lyckades få liv i pappan vid 9. Sen hämtade han svärmor som skulle vara barnvakt medan vi var på skojigheter. Vi åkte hemifrån vid 12.30 och var vid Cirkus ungefär 20min innan föreställningen Uggla/Rheborg/Ulvesson började. Måste säga att den var riktigt bra, vi skrattade hejdlöst åt massa sketcher/sånger. Helt klart sevärd.

Efter showen så blev nästa stopp Liljeholmen där vi var bjudna på middag hos Roger och Merca, det bjöds på supergoda pajer, grönsaker och dippar. Vi blev kvar där till en bra bit efter 23 men sen var det dags att bryta upp. Väl hemma så bytte jag av svärmor och så körde Nicke hem henne. Försökte gå ut och blogga men internet dog helt plötsligt. Hann dock se att jag vunnit en Steltontermos i en tävling, lycka! Har mailat att jag vill ha en i pistagefärg.

Idag är det kalas kl 13 och jag ska åka iväg till Södertälje och köpa presenter, det är tvillingar som fyller år så det gäller att hitta något fyndigt. Jag har mina funderingar åt något pyssligt eller något enkelt spel.

Nej nu måste jag sticka, annars blir schemat tight.

6 thoughts on “Fullbokat

  1. Gud vad kul att fler tyckte om Uggla Rheborg Ulveson, jag skrattade också så jag kiknade 😀 Mina två väninnor också, helt perfa för gänget 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.