Lollopard

Jobbat som vanligt, kom dock hem vid 15.30 då jag fick skjuts av en snäll kollega. Hon skulle till landet och då tog hon en alternativ väg dit så jag fick åka med. Stannade till hos mina föräldrar och växlade några ord samt fick en kopp kaffe.

Väl hemma hade Melvin vaknat så jag tog matningen av honom och sen lekte vi lite. Hade fått mitt paket från Lollopard idag och det var mycket fint i det (bilder längre ner). De var så vänliga och vi löste tillsammans min beställning så jag fick hem saker för det belopp jag betalt (massa saker tog slut). Håll även utkik för jag kommer i samarbete med Lollopard ha en tävling på min blogg i början på oktober. Vinsten kommer bli ett plagg från deras nya kollektion.

Snart blir det Tacos för mig medan Nicke skall ladda upp med pasta inför Lidingöloppet imorgon.
Nedan ser ni en bild på Melvin idag när han fick prova nya bodyn från Lollopard. De är supersköna i kvaliten. Mössan är också från Lollopard medan byxorna och strumporna är från Lindex. Jag lyckades fynda dessa kläder till priset 49kr/st vad gäller bodies och byxor. Mössorna minns jag inte priset på.

3 par enfärgade byxor blev det, de rosa skall Marie som jag träffat på öppna förskolan få till sin dotter.

6 bodies och ett par byxor samt 2 mössor, mössan med gröna ansikten var dock för liten så den får jag se om någon vill köpa av mig, annars sparar jag den till eventuella framtida syskon. Jag är supernöjd med alla kläderna och jag rekommenderar er verkligen att köpa Lollopard. Har bara hört gott om dem.

4 thoughts on “Lollopard

  1. Hejsan,

    Det här kommer kanske att låta konstigt, och kanske lite fräckt, men om mössan med de gröna ansiktena är stl 46 eller större, och du fortfarande har den kvar, vill jag gärna köpa den av dig. Försökte få tag på en på lollopards rea, eftersom dottern vuxit ur sin gamla mössa, men de hade redan tagit slut.

    Jag har letat på tradera och blocket, men inte hittat den, och testade att googla, för att se om det fanns någon webbutik som sålde den. Hamnade då på din blogg. Maila mig om du är intresserad! 🙂

    mvh,
    Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.