I brevlådan

Idag när jag kom hem från jobbet så låg det två paket i brevlådan, då jag tävlar om mycket saker så trodde jag det var någon vinst, men istället var det paket från två av de jag samarbetat med.

Jag fick en mössa och Melvin fick mössa och halsduk ifrån Lilloliv, www.lilloliv.se och sen fick Melvin ett par velourbyxor ur Lollopards, www.lollopard.se, nya kollektion. Superfina plagg både från Lilloliv och Lollopard och de kommer användas mycket. Byxorna är lite för stora för Melvin just nu men så fort vi använt dem så kommer jag skriva om det här. Håller de samma underbara kvalitet som övriga Lollpardkläder så är det bara att köpa :-). Lilloliv har också supersköna kläder, jag har känt på dem hos barnbutiken Hippokids och det är också en klar favorit.

Här är bild på presenterna. TACK Lollopard och Lilloliv.

 

Nu skall jag ta det lugnt på soffan, blir väl sjukhuset nu och sen tänkte jag förfasa mig över det där nya programmet “Färjan”. Ska försöka avlasta min axel lite, har så himla ont, måste vridit till den eller något. Sov dåligt inatt men hoppas på bättre sömn kommande natt.

Nu har även Melvin somnat så nu får Nicke ro framför tvn däruppe, han lekte ganska länge och kastade ut sina saker ur spjälsängen, vår lilla knasboll.

3 thoughts on “I brevlådan

  1. hej hej! stilrent och skön blogg du har!
    Inomkort kommer jag ha en utlottning av en kul pryl till alla dreggelkiddsen som finns där ute, kolla in på bloggen … 😉

    MvH Martina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.