Typiskt mig

Fick åka med Maria och Björn idag så Nicke hämtade mig på deras landställe, skönt att åka bil. De var så snälla så vi fick deras elgräsklippare, knivarna har råkat ut för en olycka men tydligen funkade den i somras så vi får se om vi får igång den, tänkte testa den i helgen, blir väl sista klippningen. Tack världens bästa kollega med man!!

Vi åkte även och handlade och då fick Melvin gå omkring själv i affären, ja eller själv var kanske att ta i, han höll mig mest i handen. Han fick provsmaka lite yoghurt och sen träffade han sin syssling Gabriel. Min kusin Ebba var nämligen och handlade, hon skall ha en bebis när som helst. BF var tydligen på torsdag. Ska bli kul att se vad som döljer sig i magen.

Väl hemma så blir jag som vanligt på dåligt humör, samma visa varje vecka när jag är trött och sliten. Blir så less på en skitig bänk och kladdig diskbänk, jag vet att jag skall hålla tyst och bara torka av men är man trött så suckar man lätt. Vill ju inte göra Nicke sur men förstår honom när jag låter så där. Humöret blev inte bättre av att jag efter att ha diskat en massa disk inte hinner stoppa Melvin från att välta ner en blomkruka i golvet. Som tur var gjorde han inte illa sig men det var orkidéjord i köket så det slutade med att jag dammsög undervåningen också. Nu när jag fått ut lite energi är jag på bättre humör 🙂

Melvin åt en hel flaska välling ikväll, det var länge sen han åt hela flaskan (ca 230ml) men ikväll var han hungrig. Vi har lagt honom och det är tyst däruppe så förhoppningsvis gjorde det susen att få gå runt en hel del innan läggdags.

Nicke står och steker potatis och fläsknoisetter, blir det till sen middag idag. Supergott ska det bli.

Glöm inte min tävling, klicka er in på länken som finns under pågående tävling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.