Nytt hus

Idag har vi varit iväg på en liten tripp till Nyköping, spanade in City Gross och handlade lite billiga saker där. Där hade de jättefina spisar med ugn och diskho som vi nog ska köpa till Melvin, tycker den var lite roligare än de som bara är spis. På vägen hem så stannade vi till i Lästringe, min bror och hans tjej har köpt hus där och de flyttade in igår. Vi hade med lite fikabröd men när vi kom blev vi bjudna på lunch. Min kusin och hans fru med barn var också där, var jättekul att träffa dem, vi har inte setts sen i februari. Deras minsting har nu hunnit fylla 1 år och var så stor mot när vi såg honom sist.

Huset var mysigt, köket var jättefint, mycket fönster och lite rustikt på något vis. Vi stannade där i några timmar och hann även fika lite innan vi åkte hemåt.

Upptäckte att vi tappat Melvins ena gympasko, surt. De var inte precis gratis. Tur i oturen att säsongen för gympaskor nästan är över. Vi får köra på höstkängorna istället. Till våren har han nya skor som jag beställde från www.brandos.se

Nu sover Melvin här hemma och jag skall strax starta en ny tävling här på bloggen, blir ett namnhalsband som står som vinst.

One thought on “Nytt hus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.