Metallica

Tag chansen att vinna ett fint namnhalsband med era käras/vänners/familjs namn, alla kan vara med, krävs bara att man svarar på en fråga som man lätt hittar på webshoppen som sponsrar. Du hittar länk till vänster.

Man kan även tävla om en ekologisk luvtröja och där behöver man bara kika in hos sponsorn och sen kommentar vad man gillar bäst för plagg i hennes shop.

Jippie, Nicke är bäst. Idag släpptes det extrabiljetter till konserterna i Globen i mars nästa år, det var inte så bra biljetter men jag är glad att jag får gå. 7 mars skall vi dit. Superkul. Har ju sett dem massa gånger förut men vill ändå gå varje gång de kommer. Missade dem sist de var för då var jag höggravid.

I övrigt har det varit en kanondag, för det första är det fredag och sen har massa saker löst sig på jobbet och så höjdpunkten med biljetterna, kan inte bli bättre. Väl hemma så stack Nicke ut och sprang och jag dammsög av som hastigast. Sen satte jag Melvin i stolen och så käkade han majs medan han tittade på när jag hackade grönsaker till fredagstacon.

Nu har vi lagt Melvin och jag hoppas han somnar snart, man hör hur han håller igång och donar i sin säng, igår tog det två timmar innan han somnade men han var inte ledsen utan vi hörde att han satt och sjöng och lekte och tillslut somnade han. Nicke var uppe två gånger och bäddade om honom. Som tur är somnar han oftast inom en kvart utan att man behöver vara där.

3 thoughts on “Metallica

  1. Vero: Jag är i stort sett med i allt jag tipsar om, jag menar när jag ändå länkar kan man vara med 🙂 så jag har vunnit en hel del. Kul att du hittat hit.

    One small dream: Kul att du också ska gå, vi sitter i C5 rad 1 plats 64 🙂

  2. Hej Anna!
    Kul att titta in på din andra blogg och läsa om dig. Jag är inne vardagligen på din tävlingsblogg och hakar på de tävlingar som intresserar mig.
    Tyvärr har man ju aldrig vunnit.
    Har du?

    Kul att du lägger ut mina tävlingar och jag hoppas att du ska vinna nån gång.

    Ha en bra helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.