Barnrum

Vaknade med huvudvärk imorse och låg kvar lite extra i sängen, när jag väl gick upp var Nicke och Melvin ute och gick och jag fick för mig att jag skulle åka till Ikea och handla lite till Melvins rum. Lyckades lura med mig mamma och Karin så vi for iväg på förmiddagen.

Var hur mycket folk som helst på Ikea så jag tror nästan vi ångrade oss alla tre när vi kom dit. Gick dock rätt så smidigt även om det gick långsammare än vanligt då vi var tre personer som skulle ha olika saker.

Jag handlade en Expedit hylla till Melvins rum, 3 boxar att ha i hyllan (insåg när vi satte ihop den att det var 8 fack så jag skulle ju haft 4 korgar… jaja sånt händer. De hade söta små lyktor för värmeljus som jag köpte 2st av, blev även en tavellist som vi skall ha i badrummet. 3 st plafondlampor blev det också så nu har vi ljust överallt i huset. Ljus slank också ner tillsammans med lite glödlampor.

När jag kom hem så hjälpte Karin mig upp med hyllan (vägde bly), tack snälla för hjälpen. Nu på kvällen har Nicke satt upp lampor och monterat hyllan så nu har jag städat och gjort ordning i Melvins rum.

Såhär blev det i hans rum. Som ni ser så räknade jag fel och skulle haft en låda till i hyllan

De här bilderna tog jag innan vi monterade, klätterapan Melvin skulle givetvis klättra upp på kartongen, sen råkade det bli en close-up bild bara för att han var så snabb så innan kameran fotade var han nästan uppe i knät på mig.

Dagens outfit bestod av heldress av märket Me&I

2 thoughts on “Barnrum

  1. Vad söt han är, lille klätterkillen!
    Vi tänkte köpa samma hylla till Calles nya rum, det var jättefint med korgarna i turkost. Finns de i olika färger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.