Vinterjacka

Imorse gick jag upp vid 7.45 och mös med Melvin, han åt och sen lekte vi, tittade lite på tv och dammsög. När Nicke kom upp så gjorde vi oss i ordning och sen åkte vi till Södertälje. Nicke köpte Guns´n Roses nya skiva och jag shoppade mig ett par byxor på Lindex och en vinterjacka på KappAhl. Jag hade rabatter på både Lindex och KappAhl så det blev inte så dyrt.

Lunch åt vi på Caesars och Melvin fick faktiskt en egen tallrik med kycklingpasta, det var första gången han fick egen mat på restaurang. Jag åt också kycklingpasta och Nicke åt en hamburgare, det var supergott.

Väl hemma så fick Melvin sova för han var så kinkig, när han vaknade så låg vi och mös lite. Han har börjat med att komma upp och lägga sig på ens bröst eller luta huvudet mot axeln och så kan han ligga så upp mot 10 minuter och bara gosa. Helst skall man klia lite på ryggen och sjunga lite. På dagarna när han och Nicke är hemma brukar han nästan somna så. Så mysigt.

Nu har vi lagt honom men jag hör att han står och kastar saker ur sängen och dunkar i väggen, knasbollen. Får se om han somnar snart. Så länge han är glad och pratar och sjunger är det ändå okej.

Här är en bild på en snygg kille. Han har tröja och byxor från Lindex och en klocka som han fått av mig, märke Axcent (stavas det så?). Han är helt tokig i klockor nu och säger till och med klocka (ej klockrent utan mer gocka)

3 thoughts on “Vinterjacka

  1. Fru Sätterlund: Åh vad kul, jag har mailat.

    Madeleine: Tack, han passar fint i de där kläderna. Och gockan är nog mer k k k k ocka … han tappar L:et 🙂

  2. Hej!
    Ville bara kika in och säga grattis!!! Du vann kakburkarna i tävlingen på min blogg 🙂 Om du mailar din adress så skickar jag dem till dig.
    Grattis,
    Mvh Therese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.