Besökt dagis

Jag hade sovmorgon idag och eftersom vi inte kom i säng förrän strax innan 3 inatt så låg jag kvar till 10.30. Kände mig lite lätt bakis trots att jag inte drack alkohol alls. När jag kom upp så blev det lite kaffe och smörgås, även Melvin åt en smörgås med leverpastej. Sen gjorde vi oss i ordning och gick ut. Vi promenerade upp till Bikupan där Melvin skall börja sin inskolning nästa onsdag 7 januari. Här kommer en del bilder därifrån. Härligt väder för promenad med tanke på att solen sken från klarblå himmel, dock -6.5 grad.

Bilden nedan fångar upp stora delar av dagisområdet, byggnaderna nere till höger är Mölnbo skolan där jag gick. Det roliga är att om vi förstått rätt så skall Melvin gå på den avdelning som är närmast till vänster i bild, där gick jag i 6-års verksamhet när jag var liten.

 

Delar av området, utanför staketet ses en backe där vi brukade åka pulka. Nu har de även en rutschkana i den backen som är som ett rör. Det är dock utanför dagisområdet.

 

Melvin utforskar lite, vi var på dagisområdet nästan en timme för att han skulle få kika. På bilden nedan ser man att det är mycket skog, går man höger in i skogen kommer man till en liten bäck och sen elljusspåret.

 

Melvin kör lastbil och Nicke dyker upp

 

Roligt tyckte Melvin

 

10 thoughts on “Besökt dagis

  1. Vi bodde på Kvarnvägen 6, ett gult ganska stort hus bredvid folkets hus. (Om de inte målat om nu….dörrarna var blågråa men staketet rött…)

  2. Åh, jag blir nostalgisk! Vi har bott i Mölnbo för många år sedan och där på dagiset gick vår äldsta dotter! Hette det Bikupan eller Humlebo eller både och?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.