Nya ord

Det kommer en del små ord från Melvin nu, de han kan säga helt rent är mamma och pappa, sen använder han även orden dä (där), titta (har han bara sagt några gånger), kocka (klocka), kaka, heja/haja (hej då), han säger även lampa men det låter som en blandning av pappa och lampa. Kaka och hejdå har han börjat säga nu efter nyår.

Idag gick jag upp med Melvin vid 8.45, han åt sin morgonvälling och jag tog kaffe. Sen plockade jag undan alla adventsljusstakar på nedervåningen, tog bort alla kulor och glitter ur granen och kastade ut den. Sen blev det påfyllning av fågelhuset och så hängde jag ut talgbollar. Vi hann även leka och sen titta när Pippi åt från talgbollarna.

Det snöade hela morgonen så när vi var klara så gick vi ut i snön. Melvin är måttligt intresserad av snön men vi traskade bort till hans mormor och morfar och sen kom Nicke och hämtade Melvin med pulkan.

På eftermiddagen så fick vi främmande av Maria och Björn, vi fikade och Melvin fick sin julklapp, en jättefin tröja och manchesterbyxor. Sen fick han en rolig polisbil som blev mycket poppis. Tack snälla för presenterna.

Nu har han precis gått och lagt sig och jag skall krypa upp i soffan.

2 thoughts on “Nya ord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.