Allsång… eller ensamsång

I love spotify, sitter med hörlurar och sjunger mycket vackert (eller inte). Smart påfund det där. Fick faktiskt en kommentar om att man kan ladda ner spotifymjukvaran i vilken dator som helst och logga in med sitt lösenord, det var ju smart. Så nu vet ni det, ni behöver inte göra två beställningar från Pixiekids för att få varsin hemma 🙂

Idag var jag på jobbet innan 7 och jobbade till strax efter kl 17. Är mycket nu när det är årsbokslut. Vi skall jobba imorgon också och då kommer även revisorerna. Får se hur mycket de tänker bråka med mig :-). Jag har inte så mycket som jag kan göra imorgon så jag får väl hoppas de bara bråkar lite, då hinner jag kanske göra lite nya 2009 pärmar och sen kan jag kanske åka hem i hyfsad tid.

På eftermiddagen idag ringde Nicke, han var inte så nöjd. När han skulle hämta Melvin från hans sovstund så hostade Melvin så han kräktes. Blev för Nicke att kasta allt i sängen i tvätten samt torka av väggen där det kom en del. Stackars Melvin och Nicke. Som tur var verkade det bara vara för att han hostade, han har inte kräkts något mer och var pigg. Jag och Melvin tog ett bad ihop och lekte med badleksakerna. Vi hann inte ses så länge då jag kom hem senare idag.

Ikväll blir det soffslappande som vanligt. Nicke har hockey på tv och är på övervåningen. Tror jag skall festa till på lite cola och cheese doodles som ligger och skräpar.

Just ja, en annan sak som Melvin säger är AjAj, glömde skriva det i inlägget häromdagen. Han säger det om det exempelvis är varmt, när han ser öppna spisar eller elementen hemma hos mormor och morfar. Även granen var AjAj, vet inte om det var för att han inte fick hålla på med den eller för att den var stickig.

Sen har han börjat att småbitas ibland, oftast när vi leker så busar han och vill bita i ex tröjan… samt att han har börjat dunka huvudet i bord/vägg ibland. Inte för att han är arg utan det ser ut som att han bara vill testa om det gör ont. Knasbollen.

3 thoughts on “Allsång… eller ensamsång

  1. Louise: Kikar in hos dig

    AnnaSv: Det är jobbigt, som tur var hände det bara en gång… och en gång är ingen gång *s*

    Hoppas ni är friska och krya nu, har inte hunnit läsa på någon dag.

  2. Jobbigt att hosta till man kräks… så är det härhemma också när lillebror inte fått tillräckligt med airomir och pulmicort. Fast lillasyster var likadan även om hon inte hade förkylningsastma.

    Kram,
    AnnaSv

  3. Jag har precis startat en tävling i min blogg där man kan vinna en goodiebag. Var med och tävla vettja! (;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.