Första dagisdagen

Igår var Melvins första långa dag, han vaknade av sig själv vid 6.45 (vi slamrade lite extra för att han skulle vakna av sig själv). Jag hann göra mig i ordning innan han vaknade så när han kom upp blev det påklädning och sen lite lek med hans kaffeservis. Vi kom till dagis ungefär 10 min för tidigt så vi satt och väntade. När jag väl lämnade (6.30) så drog han direkt, det slutade med att hon som tog emot fick hämta honom så han kunde vinka till mig. Det gick bra så jag gick iväg. Melvin vinkade sen även från ett fönster i lekrummet men jag vinkade och gick vidare.

Melvin hade varit lite dålig på helgen, kräktes på lördagen men han fick stanna ändå på dagis för att han var så pigg, jag var stand-by ifall något skulle hända men han hade lekt, varit ute och busat och ätit jättemycket mat. De berättade att han ätit 2 tallrikar gröt till frukost och sen på mellis åt han 2 smörgåsar. En av tjejerna som jobbar där sa att han alltid var först framme när det dukades 🙂

Jag och Melvins mormor hämtade Melvin vid 15.30 och det var lite tidigare än beräknat. Han var inte speciellt intresserad av att följa med men vi tog det lugnt och pratade lite med fröknarna innan vi åkte hem.

Väl hemma så var han rätt så ledsen och trött men när han fick lite banan så blev han på gott humör. Han höll sig uppe till 19 då han åt välling och sen somnade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.