Modd

Vaknade med ett ryck kl 8.11 imorse och insåg att nu var det bråttom till dagis. Gick in till Melvin och då var han vaken, han satt lutad mot spjälorna med kudden bakom nacken och läste sin bok, såg rätt kul ut. Upp och ge välling, hostmedicin, droppar och sen påklädning. Idag blev en rosa dag för Melvin. Rosa velourbyxor från Lindex och body från Lollopard med rosa ansikten. Melvin var mycket fascinerad av ansiktsbodyn.

Lämnade honom på dagis strax efter kl 9, var fullt ös där då alla barn var på plats. Han ville direkt in och leka så det blev en rätt snabb vinkning. Tog vagnen med hem för jag insåg att i det här snövädret och modden som blir så kan jag inte köra bugaboon hem.

Tog vägen om mamma och tog en fika, vi ringde även pappa och bestämde att han får hämta Melvin på dagis. Blir för jobbigt för mig att gå dit i modden, blir helt flåsig bara av att gå i rent väglag. Man märker att man är förkyld. På väg från mamma och hem så fick jag skaka buggan flera gånger då snön fastnade i småhjulen.

Nu blir det sen frukost/tidig lunch och sen slötittande på Oprah.

One thought on “Modd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.