Bajskorv

Imorse när jag klev upp vid 7.15 för att ta upp Melvin så stod det en nakenfis i spjälsängen, han hade lyckats ta av sig byxorna och blöjan. När jag såg att det var lite bajs i blöjan så började man ana oråd och mycket riktigt, i sängen låg en bajskorv. Som tur var så hade han inte satt sig eller tagit i den utan den låg orörd och hel mitt i sängen. Blev till att plocka bort lakan och sen gå ner och sätta på blöja och byxor. Busunge.

Då solen sken så gick jag och Melvin ut ganska tidigt. Melvin gick omkring och sen gick vi bort till mina föräldrar och tog en fika. Mamma och jag bestämde oss för att åka till Gnesta och shoppa lite. Blev en uppskattad present till Melvin (se kort nedan) samt kavel och kakformar. Sen köpte jag en present till Kasper som han fick nu ikväll när vi var hos hans föräldrar på middag.

Gick jättebra med Kasper och Melvin, först var de lite blyga men sen sprang de omkring och busade. Tack Tessan och Jörgen för en trevlig kväll.

Här är lite foton från dagen med nya fina dammsugaren (som han förövrigt kan säga, inte klockrent men man hör att det är dammsugare som sägs).

På första bilden har Melvin tröja från Småfolk som är inköpt på www.hippokids.se , byxor från Lollopard www.lollopard.se . På bild 2 har han tröja från Lindex och byxor från KappAhl. Bandana biben är köpt på www.kidsbutik.se

One thought on “Bajskorv

  1. godmorgon allt bra?
    lagt upp bild på när ja testade rosett frisyren kika in å säg va du tycker

    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.