Träffat vänner

Dagen gick fort då Melvin och Nicke först var i Trosa, sen kom E med sonen L och kikade lite på lägenheten och fikade. De skall flytta in bredvid oss om några veckor och ville kika lite extra. Vid 15-tiden så åkte vi in mot Södertälje, Nicke och en jobbarkompis skulle på hockey och jag och Melvin åkte hem till Jenny och Cailey. Där var även Jennys lillebror som jag inte träffat på några år. Vi åt middag där, jättegod kycklinggryta och sen fikade vi. Melvin hittade massa nya favoritleksaker, speciellt en talande stol gillade han.

Vid 19-tiden så åkte vi därifrån och vidare ut mot Scaniarinken där vi hämtade upp Nicke. Var hemma igen vid 20-tiden och då blev det välling och sängen för Melvin. Var uppe förut och skulle bädda om honom och då sov han så sött med en napp på näsan *s*, dessvärre började han böka när jag släckt och jag tror han lade sig uppe på täcket och åt fel håll, typiskt.

Nu skall även jag gå och sova, missa inte min goodiebagtävling (länk finns uppe till vänster). Alla kan vara med, räcker med att ni kommenterar inlägget med att ni är med.

2 thoughts on “Träffat vänner

  1. Det blev du som vann tävlingen om ett presentkort på 300 kr hos Sovtex som jag hade inne hos mig!

    Ulrika på Sovtex kommer att maila dig om hur du ska få din vinst!

    Stort Grattis!

    Kram Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.