Storhandlat på Apoteket

Skjutsade mamma till Södertälje på förmiddagen och då åkte jag och Melvin ner på stan och gick på apoteket. Blev en hel del handlat bland annat nässpray, ögonsalva, sugtabletter och schampoo. Nästan så man blev ruinerad. Tur det är lön i övermorgon 🙂

Vi tog även en tidig lunch tillsammans med Jenny. Vi gick till samma fik som sist och där åt jag och Melvin lasagne, dessvärre hade de inte barnstorlekar och en portion hade inte räckt till oss båda så det sved lite till i plånboken. Sen åkte vi hem och då fick Melvin gå och lägga sig, han sover än men snart måste jag nog gå och väcka honom, inte bra om han sover för länge.

Ikväll är det föräldramöte men eftersom Melvin varit ledig så har vi inte sett vart mötet skall vara, får se om jag skickar Nicke på mötet eller om vi åker båda två, jag låter inte så kul (förkylningen sitter på rösten just nu) men går bara luddet i huvudet över så vill jag gärna gå på det.

Nähä, upp och väcka sonen kanske, eller i alla fall titta till honom. Tänkte eventuellt kika in hos Melvins gammelmormor om hon har tid eller så börjar jag med middagen så den är klar när Nicke kommer hem.

Missa inte min tävling där ni kan vinna byxor och t-shirt från danska Nanouu, klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget

3 thoughts on “Storhandlat på Apoteket

  1. Hej, jag heter Elina.
    På min blogg har jag en tävling just nu, den slutar ikväll 19.00
    Det skulle vara jättekul om du röstade, så att den rätte vinner.
    Hoppas du gör det.

    Annars tycker jag du har en jättefin blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.