Tävling och VAB

Missa inte att ni kan vinna denna fina byxa och t-shirt, finns i storlek 68-128

Tävla om barnkläder, alla kan vara med även ni utan blogg. Tävlingen hittar ni HÄR. Avslutas 30 april.

 

´

Idag har jag VABat, Melvin har varit dålig sen mitt på dagen i lördags men idag verkar han mycket piggare. Inget kräks på hela dagen och knappt några blöjbyten heller. Dock är tvåan mest bara vattnig så han är inte bra än men om jag jämför med gårdagens typ 20 blöjbyten så är dagens 5 inget alls (då var det bara 2 som var nr 2 och det var jättelite)

Vi har varit ute på tomten och planterat lite påskliljor i rabatten, sen var vi ute och gick på området innan det var matdags. Melvin fick lite gröt och yoghurt vid 10-tiden då han verkade hungrig. Han fick inte i sig så mycket men lite blev det. Sen fick han sova tidig middag. Han sov i knappt två timmar och sen ville han ut igen så då gick vi och lekte på mamma och pappas altan. De har massa kul saker som en traktor, trehjuling och en racerbil. Jag och mamma fikade och Melvin lekte. Sen hem och busade inne. Melvin passade även på att stolt plocka blommor, dessvärre var det påskliljeruggen vi planterat på morgonen *s*, var dock bara att gräva ner den igen.

På eftermiddagen så lagade vi mat ihop, eller Melvin stod bredvid och lekte i diskhon medan jag gjorde tonfiskpasta. Vi gick även och mötte Nicke då Melvin stod vid dörren och ville ut igen. Väl hemma så åt Melvin faktiskt en hel tallrik med pasta och sås. Nu har vi just lagt honom då han var trött. Jag skall njuta av kvällen och vila upp mig inför morgondagens VAB. Det är en 48 timmars regel på dagis så han får inte gå imorgon. Sen blir det dagis på onsdag om han verkar pigg och kry.

3 thoughts on “Tävling och VAB

  1. Hej! JAG SKULLE VILJA KOMMA I KONTAKT MED DIG, MEN JAG HITTAR INTE DINA KONTAKTUPPGIFTER. VÄNLIGEN ANNA, BOOGIEKIDZ.SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.