Varm och rolig dag

Vid 9 imorse så åkte vi mot Eskilstuna och Parken Zoo, var lite kö för att köpa biljetter men sen löpte det smidigt hela dagen. Var en del folk men inte hysteriskt. Var lite synd att vi inte tänkte på att ta med badkläder för poolområdet såg rätt lockande ut när man gått omkring ett tag.

Jag filmade en hel del och tog även lite kort men de har jag inte laddat upp än så de kommer när de kommer.

Dagens höjdpunkt för Melvin kan ha varit mjukglassen i en bägare och den stora tigern som vi kikade på. Melvin är lite tokig i tigrar eftersom han har blöjor med tigrar på.

Det läskigaste som hände var att Melvin gick ut ur Asienhuset och lyckades hålla sig i dörren och när den stängdes så åker den ju in bakom en annan glasdörr och där lyckades Melvin precis hålla så hans hand drogs med in bakom och det var jättetrångt. Han grät och jag lyckades som tur var “slita” ut hans hand. Gick inte att rubba dörren även om den nog hade glidigt upp om jag släppt Melvin och ställt mig vid den för att gå in. Jag är bara glad att inget krossades/bröts. Han var ledsen i några minuter men sen var det bra. Fast när vi skulle gå ut ur huset så tog han sig direkt mot handen och så Aj.

Det trista med dagens besök var att massa saker inte var öppnade än. Exempelvis så börjar inte safaritåget få förrän 22 juni, känns lite sent. Vi hade gärna åkt det.

Vi var hela dagen på Parken Zoo och på slutet när vi var på nöjesfältet så somnade Melvin till och sov en halvtimme.

I bilen hem så var han vaken hela vägen trots att ögonen gick i kors. Väl hemma så fick han smörgås och sen välling innan han fick lägga sig i sängen. Trots att han varit så trött så vägrade han somna utan vi fick gå upp och hämta honom flera gånger, han kastade ut alla sängkläder, nappen.. you name it. Tror han somnade vid 20.30…

Totalt sett en toppendag med två glada killar som uppskattat djuren och att gå omkring och kika på saker. Nu blir det en dusch för mig och sen sängen, är helt slut.

2 thoughts on “Varm och rolig dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.