Trosa Marknad och dagens inköp

Imorse så var vi uppe allihopa nästan samtidigt, Melvin vaknade till efter kl 8 men gick inte upp förrän vid 8.30. När vi duschat och gjort oss i ordning så åkte vi ner till Trosa Marknad för att kika lite. Vi hade bestämt att Melvin skulle få en tröja med en grävskopa som vi såg i Gnesta förra helgen men i övrigt skulle inget speciellt inhandlas ja bortsett från Nickes korvar och munkarna.

Vad som slank ner var det ovan samt två tröjor till Melvin, blev även en headmasserare samt en heliumballong (tiger) som numera står i hallen 🙂

Sen shoppade jag lite på www.busfrot.se , hämtade även upp en present till Melvin. Första tröjan var en present, tack snälla söta Kajsa. Märket på tröjan är Snoffs.

Sedan handlade vi även ett par shorts av märket Nanoou och en Röda hund tröja från Snoffs + en badboll. De sakerna får vi tacka Farmor Laila för, det var hon som köpt presentkortet på www.busfrot.se till Melvin.

Nu blir det snart lite stressigt, vi skall vara på 50-års kalas kl 15 så stackars Melvin får bara sova i 45 minuter, hoppas det räcker för honom. Vi måste även badda kind och sätta plåster för det kommer vara en annan tjej där och vi vill inte att han smittar henne.

Glöm nu inte min tävling som jag har i samarbete med www.kidsbutik.se

2 thoughts on “Trosa Marknad och dagens inköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.