Rossligt

Igår kväll när Melvin sovit en stund så hörde vi att han vaknade, hostade och började gråta. När vi kom upp hade han jätterosslig andning, blev riktigt orolig. Han fick en dos ventoline och sen så var han uppe en stund med oss. När vi lade honom somnade han direkt men jag kände mig ändå lite nervös så vi sov med dörren öppen så vi skulle höra honom. Kikade till honom en gång inatt men då sov han så gott.

Imorse var han också lite smårosslig så Nicke stannade hemma med honom, tydligen har han hostat när han skall sova men inte varit rosslig under dagen. Skumt. Han fick lite hostmedicin nu när han lade sig så jag hoppas han kommer sova gott inatt.

Idag har varit en jättestressig dag, mycket med min kollegas saker och mycket att försöka reda ut men jag tror jag hann hyfsat i alla fall. Imorgon är det bara halvdag så vi slutar kl 13, skönt men jag kommer säkert stressa även imorgon. Samtidigt är det kul att göra lite andra saker också.

Nicke är på bio ikväll, de skulle se någon 3D skräckfilm, hoppas den är bra. Själv skall jag kolla på Sjukhuset och ta mig en kopp kaffe.

Just ja, idag kom böckerna jag köpt till Melvin, det blev en Lilla Anna bok, en Totte, En Max och så en Alfonsbok. Han var dock inte så intresserad utan ville hellre ut i det fina vädret 🙂

3 thoughts on “Rossligt

  1. Hej! Såg att du läser böcker av Alex Kava. Tänkte bara höra med dig om du vet varför det är så svårt att få tag på hennes böcker? De finns ju inte på adlibris tex på svenska. Jag letar förtvivlat efter svarta sinnen och hittar den ingenstans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.