Färja

Idag så var Nicke så snäll och gick upp när Melvin vaknade, jag somnade nämligen inte förrän vid nästan 4 imorse, vi kom sent i säng, jag blev helt beroende av att spela ett kul spel på nätet.

Jag gick upp vid 10 rycket och då gick vi och hämtade lite saker hos mina föräldrar. Vid 14 så åkte vi, mamma och pappa och Aila och Dick iväg till Länna för att äta kinabuffé, gott. Melvin var i extas över fiskarna som de hade i en damm och ville kika på dem hela tiden. På vägen hem stannade vi på en loppis och sen tog vi vägen över Grödinge hem vilket innebar färja. Sen fikade vi hos Dick och Aila och har nu precis kommit hem.

Lite nytta har vi också fått gjort då vi lagt upp massa saker på vinden, skönt att tömma klädkammaren på lite saker. Nu skall vi bara röja förrådet också och lägga upp lite möbler på vinden, sen kommer det förhoppningsvis bli mycket plats där för gräsklippare, möbler m.m.

Nu skall vi strax natta Melvin, han har dock försett sig med en hel del leksaker (tömde nyss ut hela lådan) och sitter nu och bygger med lego.

Notering för mig. Nya ord: Pannkaka, jordgubbe, pappa bygga den, upsy daisy, makka pakka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.