Barnens resa

Åboresan ja, orkade helt enkelt inte skriva något om den igår för jag var helt slut när vi kom hem. Vi åkte alltså på en resa till Åland i söndags kväll. Barnen var rätt trötta men piggade på sig när vi väl kom på båten. Vi började med att gå till hytten och sen bar det av till smörgåsbordet. Var bara en sittning så det var fruktansvärt mycket folk, mycket köer. Efter maten så gick vi till bollhavet och där var det superskoj, de hoppade som tokar bland bollarna och det var en rätt rejäl volym i barnrummet. Vi testade även spelmaskinerna och jag lät Melvin trycka vilket var ett bra drag, han vann nämligen 18 EUR till mig.

Vi gick även en sväng till karaoken och där ville Melvin dansa, han sprang runt och ropade dansa och sprang ut på dansgolvet, lät honom dansa lite och sen dansade han och jag också. Mamma köpte barndrinkar till dem och det var spännande.

När vi suttit där en stund så gick vi och lade oss. Melvin och Oliwer kikade lite på Ice Age innan jag gick och lade Melvin i resesängen. Jag gick och lade mig vid 23-tiden och då var Melvin vaken men sen somnade han snabbt. Själv hade jag stora problem att sova då jag inte gillar att åka båt. Somnade till nån gång efter 01.30.

Vid 6 vaknade barnen och då var det bara att gå upp och duscha och sen gå till frukosten. Melvin åt som en häst och när de ätit klart ville de sitta i fönstret och kika ut så då fick vi vuxna äta i lite mer lugn och ro.

Resten av hemresan bestod av barnsaker bland annat bollhavet igen, Muminshow och Ice Age show. Barnen fick även armmålning/ansiktsmålning och sen tatueringar.

Det gick som tur var smidigt att åka hem från Stockholm så vid 20.10 kom vi alla hem och blev mötta vid stationen. Vid 21 så tvärsomnade jag och Melvin.

One thought on “Barnens resa

  1. Tack söta rara! Är såå lycklig, ska bli fantastiskt att bli mamma! Hur tyckte du det var att vara gravid förresten? Alltid så kul att höra! 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.