Nya Foppatofflor och billigt fleeceställ

Idag slutade jag jättetidigt då det var lugnt på jobbet. Åkte direkt till dagis där Melvin låg och sov ute på en madrass, han började dock röra sig när jag kom så jag väckte honom lite fint. Vi åkte och fikade hos mamma och sen bar det av till Gnesta för att handla. Vi passade på att kika in på Elektron för där hade de utförsäljning av nya barnkläder. Blev ett par “foppatofflor” med ögon och mun på och som blinkar med ett rött ljus samt ett fleeceställ till Melvin. Pris 159kr för båda. Bra pris kan man säga. Skorna var i alla fall en hit.

Väl hemma igen så åt Melvin middag och sen kom mamma och pappa och fikade och sen bröt kaoset löst… granntjejen Agnes kom och sen löpte hon och Melvin amok .. eller de lät och kastade saker omkring sig, skrattade, busade och hade kul. När mina föräldrar gick hem bjöd jag över Agnes mamma på fika så vi satt och pratade. Hände ett litet missöde uppe i Melvins rum, hans speldosa som han fick i doppresent for i golvet. Hörde hur det dunsade till och gick som tur var upp för det blev så tyst… då står Melvin där med speldosan i handen och massa glas och vatten runt omkring sig, som tur var skar han sig inte.

Nu blir det snart middag, något sen kan man säga. Nicke har varit på en löprunda och sen duschat och nu börjar maten bli på G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.