Segt

Hann inte med att blogga igår, satt och försökte underhålla min tävlingsblogg lite och då blogg.se är så himla segt så tog det hela långa kvällen. Frustrerande.

Ni missar väl inte mina 3 tävlingar uppe till vänster? Alla kan vara med även om ni inte har en blogg.

Märkte att jag inte skrivit om vår fikadejt. I förrgår så åkte vi in till Södertälje efter middagen. Vi mötte upp Cailey och Jenny och barnen var så söta då de gick hand i hand. Jag passade på att lämna in Melvins jeansjacka som vi fick från Boogiekidz, en tryckknapp hade gått sönder men den blev nu lagad till priset av 30kr, hur billigt som helst tycker jag eftersom de även sydde och förstärkte. Sen handlade jag en fin tunika från Axelsson. Visste inte att de hade större storlekar där men det hade de, ett märke som hette Isolde.

Sen till gårdagen, det var en härlig dag, solen sken och jag var hemma redan vid 17-tiden. Middagen åt vi ute på altanen, då hade det dock börjat blåsa så det var lite halvkyligt. Innan vi åt middag hade jag och Melvin lite mystid. Han tycker jättemycket om att titta i våra fotoalbum som vi gjort, vi började när han föddes och sen har vi en 5-6 album med bilder. Vi satt länge och väl och kikade i dem.

Sen när vi ätit och fikat så var det sovdags för Melvin så då stack Nicke ut och sprang och jag satte mig vid datorn.

2 thoughts on “Segt

  1. Ja usch, igår kväll var blogg.se verkligen segare än sirap!
    Jag fixade det där med rss-grejen i min tävlingsblogg så nu hoppas jag du ser hela inlägg 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.