Underbara Barnmässan och barnet på jobbet

Idag har Melvin varit med mig på jobbet, det var en dag när jag hade mycket att göra och jag var rädd för att det inte skulle funka men det gick jättebra. Vi åkte hemifrån strax efter 6.30 och stannade på vägen och köpte smörgås och bullar. Blev frukost på kontoret och sen fick han leka med lego, rita och läsa böcker när jag jobbade. Han blev lite rastlös men när han hittade en nyckel så roade han sig med att peta in den i låsen på mina hyllskåp *s*. Han ritade på halva mitt skrivbord (med blyerts) och kastade ut massa gem på golvet men i övrigt gick det bra.

Vi åt lunch på jobbet (pizza) innan vi åkte till mässan UnderBara Barn i Älvsjö. Där gick vi runt några timmar och kikade. Melvin kikade i en ambulans och en brandbil samt körde småbilar. Han drog iväg i full karriär på en liten bil så jag fick springa efter och fånga in honom, det tyckte han var superskoj. Tyvärr glömde jag fota det men har lite andra kort när han kör en större sorts bil. Lite shopping blev det från Kameleont Design och Yorrik. Kikade även in hos Helena på Hippokids men hon hade inte det jag ville ha i den storleken Melvin har. Hälsade även på hos Gemenskap Grön som är med i sponsringen i min tävling om ett hemligt klädpaket med kläder av märket Little Green Radicals.

Vi hann med en fika också innan ögonlocken blev tunga på Melvin. Lite nyfiken blev han när en Teletubbie och Svampbob figur gick förbi, men han har inte sett det på tv så han kände inte igen dem.

På väg till bilen somnade Melvin och sov sen tills vi var nästan framme i Mölnbo, då vaknade han och bara grät och grät. Det fortsatte i säkert 20 minuter och han slutade inte förrän han fick en glass hos mormor. När vi frågade vart det gjorde ont så pekade han på insidan av låret men vi såg inget där och det gick som tur var över.

När vi åkte och handlade på kvällen så stannade jag och Melvin ute i lekparken i Järna Centrum och där hade han jättekul. Tror vi skall göra så fler gånger när vi åker dit. En går och handlar och sen stannar med Melvin så han får leka.

One thought on “Underbara Barnmässan och barnet på jobbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.